ΑΦΟΙ

ΚΟΝΤΟΣΩΡΟΥ

ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΑ
ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ
ΠΑΘΗΤΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΤΑ ΕΡΓΑ ΜΑΣ

ΟΙΚΙΑΚΕΣ ΚΑΙ ΕΤΑΙΡΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Αναλαμβάνουμε την πλήρη ηλεκτρολογική εγκατάσταση σε μονοκατοικίες, πολυκατοικίες, επαγγελματικούς και βιομηχανικούς χώρους. Αλλά και σε οποιαδήποτε άλλη δραστηριότητα απαιτείται ποιοτική υπηρεσία για την ασφαλή χρήση και την ομαλή ροή του ηλεκτρικού ρεύματος στο δίκτυό σας

ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
ΜΕΛΕΤΕΣ
ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ
ΠΑΘΗΤΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ
ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ
ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ

Εμπειρία

στην ηλεκτρολογία

από το 1980

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ

Πριν από 40 περίπου χρόνια ο Ευθύμιος Κοντοσώρος άρχισε δειλά δειλά τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα σε ενοικιαζόμενο κατάστημα στη Μεταμόρφωση Αττικής.

Τα αποτελέσματα δεν άργησαν να έρθουν και το πρώτο ιδιόκτητο κατάστημα έγινε γεγονός στο Ν. Ηράκλειο Αττικής.

Με δουλειά, συνέπεια, αδιάκοπη εξέλιξη στην εφαρμογή νέων τεχνολογιών αλλά και με τη συμβολή των Υιών του στην πορεία, η εταιρεία μετονομάσθηκε σε Αφοι Κοντοσώρου και μεταφέρθηκε σε ιδιόκτητο κτίριο στη Ν. Ιωνία, Αττικής πλησίον του σταθμού του ηλεκτρικού.

 

Η εταιρεία είναι βασισμένη στην πολυετή πείρα που έχει και προσφέρει όλων των ειδών ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις. Το προσωπικό της, απόλυτα εξειδικευμένο, έχει πλήρη τεχνική κατάρτιση και αναλαμβάνει και φέρνει σε πέρας κάθε είδος ηλεκτρολογικής εργασίας.

Οι εγκαταστάσεις μας ξεχωρίζουν με την ποιότητα και την αξιοπιστία τους καθώς συνδυάζουν υψηλό αισθητικό και ποιοτικό αποτέλεσμα.

ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ